Förvaltningsassistent till Sigillet Fastighets AB – Vikariat 12 månader

Har du erfarenhet av att arbeta kundorienterat och ansvara för hyresgästkontakt för bostäder? Motiveras du av att få vara delaktig i en dynamisk organisation med korta beslutsvägar? Trivs du i en miljö där det finns utrymme att vara kreativ och delta i ett aktivt utvecklingsarbete? Då kanske du är vår nya medarbetare i Göteborg. På Sigillet erbjuds du ett stimulerande och omväxlande arbete med ett stort mått av eget ansvar och möjlighet att påverka i stort som smått. Vi sitter i moderna lokaler i centrala Göteborg.

Beskrivning av tjänsten
Som förvaltningsassistent hos Sigillet är du ofta första kontakt för våra bostadshyresgäster och vårt ansikte utåt. Du är med hyresgästen under hela boendetiden hos oss, från nyckelutlämning till dess att nycklarna återlämnas den dag hyresgästen flyttar. I din roll ansvarar du för dialogen med hyresgästen vid frågor eller ärenden som inte kan lösas via en vanlig felanmälan. Det är din kontakt och ditt bemötande som gör att bostadshyresgästen trivs och uppskattar oss som hyresvärd. På Sigillet arbetar vi efter en ganska enkel idé; Om våra kunder är nöjda, är vi nöjda. För oss räcker det inte med att våra kunder hittar en lägenhet eller kontorslokal – vi vill att de känner att de kan skapa precis det hem eller den arbetsplats de vill ha, på det sätt de vill. Vi strävar efter att vara flexibla och lyhörda som hyresvärd och som alltid sätter kundens behov först.

Din roll

Dina arbetsuppgifter omfattar uthyrning och kontraktsskrivning för bostäder, service gentemot in- och utflyttande hyresgäster, nyckelhantering, delvis administration av felanmälningar och uppföljning av serviceärenden samt kommunikation med hyresgästerna för att informera om vad som händer i fastigheten. En god dialog med våra hyresgäster är självklart för att aktivt arbeta med att utveckla och stärka vårt NKI-arbete. Du har ett nära samarbete med övriga medarbetare på Kundservice, Förvaltning och Fastighetsservice. Mindre underhållsarbeten i lägenheterna håller du själv i tillsammans med leverantör och hyresgäst.

Du stöttar och har ett nära samarbete med förvaltare avseende projekthantering och administration samt ser en självklarhet i att bidra till företagets utveckling och ett naturligt samarbete med företagets övriga anställda.

Din profil
Hos oss erbjuds du en spännande roll där du tillsammans med övriga medarbetare blir en del av Sigillets framtida utveckling. För att rollen ska passa dig bra tror vi att du har följande kvalifikationer:

  • Gärna tidigare erfarenhet av förvaltningsassistentuppdrag
  • Bra relationsskapare
  • Erfarenhet av att hantera kundrelationer och service
  • God förhandlingsvana
  • Struktur och målinriktat arbete ska vara ett viktigt inslag i ditt arbetssätt
  • Goda datakunskaper och vana av Office-paketet
  • Hantera svenska och engelska väl i tal och skrift
  • B-körkort
  • Byggteknisk erfarenhet är meriterande

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen tror vi att du är självgående och driver dina processer på ett ansvarsfullt och omdömesgillt sätt. Du är flexibel, har lätt att anpassa dig till olika omständigheter och ser möjligheter i förändringar samt har en förmåga att hitta lösningar. Det känns självklart för dig att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt med fokus på mål, resultat och utförande.
Eftersom arbetet innebär daglig kontakt med våra kunder och samarbetspartners så tror vi att du är en person som har lätt för att skapa goda relationer. Vi ser gärna också att du har ett prestigelöst förhållningssätt.

Välkommen med din ansökan! 
För att söka tjänsten, sänd CV och personligt brev till jobb@sigillet-fastighet.se senast 30 nov 2021. Tjänsten är ett vikariat på heltid under 12 månader med möjlighet till förlängning. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan redan idag.

Sigillet Fastighets AB är ett privatägt fastighetsbolag som äger och förvaltar ett 70-tal bostads- och kommersiella fastigheter i Göteborgs- och Stockholmsregionen. Förvaltad yta uppgår till ca 170 000 kvm, hyresintäkter 300 mkr och fastigheternas marknadsvärde 7 mdr. Idag är vi 14 medarbetare med kontor i Stockholm och Göteborg. Sigillet har en platt organisation som erbjuder närhet till hela kedjan från de strategiska företagsbesluten om affärsinriktning och fastighetsförvärv till förverkligande av åtgärder som att hyresgästanpassa en lokal eller bostad. Vi expanderar och utvecklar ständigt vår verksamhet och söker därför en förvaltningsassistent till Göteborg.