Ekonom till Sigillet Fastighets AB

Till vårt trevliga huvudkontor i centrala Göteborg söker vi nu en ekonom.

Arbetsbeskrivning
Som ekonom hos oss kommer du att tillhöra vårt ekonomiteam som tillsammans sköter redovisningen för alla våra bolag. Du kommer själv att ansvara för ett flertal bolag där du sköter den löpande bokföringen samt arbetar med moms, kvartals- och årsbokslut. Rollen inkluderar arbete med analys efter behov samt eventuellt ansvar för något av våra system. Då vi är ett mindre team och bolaget växer finns det även möjlighet att vara delaktig i utvecklingsprojekt och andra förekommande uppgifter på ekonomiavdelningen.

Din profil
Vi söker dig som har minst några års arbetserfarenhet av en liknande roll, är van att arbeta med löpande redovisning och självständigt upprätta bokslut. Erfarenhet av arbete med fastighetsmoms och bakgrund inom fastighetsbranschen eller från redovisningsbyrå är meriterande. Vana av vårt ekonomisystem Visma Control är självfallet ett plus. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi.

Som person är du strukturerad och noggrann samtidigt som du har en hög grad av flexibilitet. Du är anpassningsbar och kan ställa om efter ändrade förutsättningar. Du har lätt för att samarbeta med andra, är tillmötesgående och serviceinriktad med en glad, positiv och prestigelös inställning. Vidare är du öppen för och vågar testa nytt, du har ett driv och kan ta egna initiativ samt tycker om att delta aktivt i utvecklingsarbete. Du arbetar gärna digitalt i moderna system. Vi erbjuder dig ett arbete i en familjär organisation som genomsyras av gemenskap och att ha kul ihop – är du vår nya kollega?

Ansökan 
I denna rekrytering har Sigillet Fastighets AB valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att besöka https://jobb.sjr.se/jobs/1106639-ekonom-till-sigillet-fastighets-ab eller kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson på 031-333 54 85. Sista ansökningsdag är 5 april, intervjuer sker löpande.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Sigillet Fastighets AB är ett privatägt fastighetsbolag som äger och förvaltar ett 90-tal bostads- och kommersiella fastigheter i Göteborgs- och Stockholmsregionen. Förvaltad yta uppgår till ca 160 000 kvm, hyresintäkter 300 mkr och fastigheternas marknadsvärde 6,5 mdr. Idag är vi 14 medarbetare med kontor i Stockholm och Göteborg. Sigillet är en dynamisk organisation med korta beslutsvägar.