Sigillets nya förvaltningsassistent på plats i Stockholm!

Vår nya förvaltningsassistent är nu äntligen här på vårt Stockholmskontor.

Nygamla Lidingöbon Matilda Laffan, 26 år, har ett förflutet både inom butiksektorn och filmbranschen. Hon kom precis tillbaka till Stockholm igen från Skåne där hon läste juridik och företagsekonomi på Lunds Universitet. Parallellt med sina studier jobbade hon samtidigt med förvaltning och uthyrning på Balder. Innan hon flyttade ner läste hon även praktisk filosofi på Stockholms Universitet.

Hon och hennes Gotländska sambo har bosatt sig på Lidingö. En nygammal plats då Matilda växte upp här med sin mamma och pappa tillsammans med hunden Cassidy. Föräldrarna träffades i New York, där hennes pappa är född och uppvuxen. Så det gör henne per definition till halvamerikan.

Som så många har hon i dessa tider saknat resandet men har under tiden utmanat sig själv med att utforska allt som finns här hemma. Annars spenderas tiden helst med familj och vänner.

Varför Sigillet? Hennes egna ord; ”Jag ville till ett mindre företag för att lära mig mycket, känna av pulsen och vara bidragande på ett bredare sätt. Och Sigillet lockade mig verkligen med sin familjära och dedikerade arbetskultur”.

Vi hälsar Matilda varmt välkommen till oss på Sigillet!

Sigillet Fastighets AB, Kaserntorget 7, 411 18 Göteborg. Tel 031-10 54 80. E-post info@sigillet-fastighet.secookies