Sigillets nya medarbetare

Sigillet växer och utökar hela tiden och nu har vi fått en efterlängtad förstärkning på kontoret med tre nya förmågor. 

Vi hälsar Jonna Styhre välkommen till oss!

Jonna, 28 år, kommer till Sigillet som vår tekniska förvaltare, och det är vi väldigt glada över!  Utbildad på Fastighetsakademin som energitekniker har Jonna flera års erfarenhet från Klöverns Göteborgskontor, bland annat som driftchef där.

Jonna kände till Sigillet sedan tidigare och sökte sig till oss då hon vill arbeta i en organisation som är i tillväxt och utveckling. Hennes förhoppning är att vi alla här ska göra vårt bästa för att nå gemensamma mål – och ha roligt under tiden.

Jonna är från Ödsmål utanför Stenungssund och pendlade länge till Göteborg, men nu bor hon i Bellevue i Göteborg och uppskattar att ha nära till allt. På fritiden umgås Jonna med sin sambo och bonusson Hon spelar gärna Risk med kompisarna, skrattar mycket – även åt egna skämt – och drar på sig seglarkepsen på somrarna. Dessutom är hon nybliven vinterbadare!

Vi hälsar Magnus Lakander välkommen till oss!

Magnus, 51 år, är en efterlängtad förstärkning av vår förvaltningsavdelning på Sigillet. Han har en bakgrund i optikerbranschen och säljarbete. Vidareutbildade sig sedan på Fastighetsakademin och kommer nu till oss med en bred kompetens och erfarenhet av såväl kommersiella fastigheter som bostäder hos en rad fastighetsbolag, nu senast Alingsåshem.

Magnus sökte sig till Sigillet då han vill verka inom en mindre organisation där varje insats betyder mycket, arbetsuppgifterna varierar, och där man kan påverka sitt arbete och utvecklas med det. Han har förhoppning om att kunna bidra med såväl kunnande som energi till förvaltningsteamet.

Magnus bor med fru och med en av två söner i villa i Gråbo. På fritiden leder han innebandylag, umgås med familjen och är gärna ute i naturen. Gillar utförsåkning väldigt mycket men mest att fika med riktigt gott kaffebröd, gärna semla.

Vi hälsar Elin Gustafsson välkommen till oss!

Elin, 26 år, kommer in som vår nya förvaltningsassistent/kundansvarig – ett välkommet tillskott i vårt Kundserviceteam! Hon introducerades tidigt i fastighetsbranschen och har flerårig erfarenhet från olika roller. Med utbildning i botten från Newton har Elin arbetat både som förvaltare, och var nu senast uthyrningsansvarig på Viktoria Park.

Ett behov av förändring fick Elin att söka jobbet på Sigillet. Hon har hört om företaget och vill vara med på resan av expansion och utveckling som Sigillet gör, och växa med oss. Ser sig själv som en handlingskraftig, flexibel person som kan arbeta såväl i team som individuellt.

Elin bor i Bagaregården men har sina rötter från Borås och har familjen kvar där. Umgås ofta med sin familj och med sina vänner, och älskar hundar. Gillar också att vistas i naturen och har varit aktiv i olika bollsporter under hela sitt liv i. Senaste grejen är att testa på padel!

Sigillet Fastighets AB, Kaserntorget 7, 411 18 Göteborg. Tel 031-10 54 80. E-post info@sigillet-fastighet.secookies