Detta är ett allmänt meddelande till alla er som hyr en p-plats i Göteborg, Kungälv och Mölndal av Sigillet Fastighets AB.

Från och med 1 januari 2020 övergår vi till digitala p-tillstånd – vilket innebär att ni som hyr en p-plats av oss kommer behöva registrera ert reg.nr.

Hur går detta till?

Inom några dagar kommer du att få ett SMS med en länk. Den klickar du på och kommer då till en webbportal där du registrerar din bils reg.nr. Klart!

Har du fler bilar (men max 3) som använder samma plats som du förhyr? Då kan du registrera samtliga 3 bilar. Och till er som hyr flera p-platser – man får ett tillstånd per plats. Var och en av er bör registrera sitt fordon som ska stå på platsen innan 1 januari 2020.

Som vanligt parkerar du på den plats som du alltid parkerat på och som framgår av ditt avtal.

Om ni har bytt mobilnummer eller misstänker att ni aldrig uppgett ert mobilnummer till oss, vänligen mejla in till info@sigillet-fastighet.se snarast möjligt.

Vi hoppas att övergången från papper till digitala p-tillstånd kommer att gå så smidigt som möjligt, och att en digital lösning blir positiv för er.

Vårt samarbete är fortsatt med P-Tjänst Väst, vilka ni vänder er till om någon felaktigt parkerat på er p-plats. Tel: 031-51 88 10.

Sigillet Fastighets AB, Kaserntorget 7, 411 18 Göteborg. Tel 031-10 54 80. E-post info@sigillet-fastighet.secookies