Sigillet köper central fastighet i Göteborg

Grandab har tillsammans med investerare sålt fastigheten Nordstaden 13:7, Norra Hamngatan 4, Göteborg till Sigillet Fastighets AB. Fastigheten förvärvades 2015 och har efter detta genomgått en större ombyggnation. Samtliga ytor är idag kontrakterade och huset är fullt uthyrt.

”Det är fantastiskt roligt att vara i mål med fastigheten på Norra Hamngatan 4 och att vår omdaning blivit så bra och är verkligen något man kan vara stolt över. Vi är även glada att ha fått in en bra ny hyresvärd till fastigheten då vi själva har vårt kontor på adressen säger Carl Petre, Partner på Grandab.”

”Vi är glada att få förvärva en attraktiv och nyrenoverad fastighet i ett av Göteborgs bästa lägen som väl kompletterar vårt befintliga bestånd och bidrar till att fortsätta bygga vårt företag säger Henrik Nilsson, VD på Sigillet Fastighets AB.”

Fastigheten har en uthyrningsbar area om 2 594 kvm och det överenskomna fastighetsvärdet är 141,8 mkr. Köparen har tillträtt fastigheten 2018-03-23. Förvärvet har skett genom bolagstransaktion.

Rådgivare till säljaren har varit Catella och Advokatfirman Allié och till köparen advokatfirman Wistrand.

För mer information, vänligen kontakta:

Henrik Nilsson

VD, Sigillet Fastighets AB

Tel: 0705-755210

E.post: henrik.nilsson@sigillet-fastighets.se

Sigillet Fastighets AB, Kaserntorget 7, 411 18 Göteborg. Tel 031-10 54 80. E-post info@sigillet-fastighet.secookies