Nya tillskott i Sigillet-familjen!

Vi har nu fått fin förstärkning och hälsar Mårten Bolmsjö och Alexandra Lukic välkomna till oss. De har olika bakgrunder men tillsammans utgör de ett välbehövligt tillskott till vår familj.

Mårten är redan hemma här eftersom han jobbade hos oss fram till 2012. Han kan bolaget och känner en del hyresgäster sedan tidigare även om Sigillet köpt en del nytt sedan han slutade. ”Jag tror att jag kan bidra med en bred kompetens inom bostäder, kommersiell verksamhet och lager/logistik”, säger han och fortsätter, ”Jag har lärt mig mycket på mina andra uppdrag, men Sigillet är det bolag som jag har trivts allra bäst på”.

Alexandra har tidigare jobbat med projektledning och rekrytering inom olika branscher men är nu ”tillbaka i branschen jag älskar” säger hon. Utbildad fastighetsförvaltare tror hon att hon kommer innebära en stor skillnad för våra hyresgäster, ”Det kommer framför allt att bli smidigare för hyresgästerna att få en dialog med oss kring sina funderingar och önskemål. Jag har lång erfarenhet av arbete med kunden i fokus”.

 Mårtens huvudsakliga fokus när han inte är på jobbet är familjen. Tillsammans med fru och barn håller de på att renovera sitt hus så man kan säga att han även på sin fritid är engagerad i ett fastighetsprojekt.

Alexandra brinner för att resa och då gärna till New York och Italien. Om det dessutom går att kombinera med någon rockfestival är lyckan total.

Tillsammans står vi därför nu ännu bättre rustade för att möta vad 2018 kan tänkas innebära för utmaningar och möjligheter.

Vi hälsar Alexandra och Mårten välkomna till oss på Sigillet!

Sigillet Fastighets AB, Kaserntorget 7, 411 18 Göteborg. Tel 031-10 54 80. E-post info@sigillet-fastighet.secookies