Trygghetsjour

1e januari 2017 drog vi igång med en Trygghetsjour via Securitas till våra bostadshyresgäster. Enligt vår undersökning om nöjdkundindex, NKI, visar de tydligt att avsnittet om trygghet och säkerhet i bostaden och fastigheten är ett område som är viktigt för våra hyresgäster.

Detta innebär att när någon annan hyresgäst eller utomstående för oväsen, spelar musik på för hög volym eller likväl om det kommer störningar ifrån trapphuset eller utomhus på gården som tillhör fastigheten, vänder man sig till Securitas.

När anmälan inkommer till Securitas skickar de ut personal till platsen för en bedömning av situationen, och om det är läge för det, tar dem kontakt med personen/personerna som stört ordningen för att lugna ner situationen. Vid konstaterad störning blir störande hyresgäst debiterad Securitas utryckningskostnad, prisnivå 2016 ca 2700 kr/uttryckning. En konstaterad störning leder även till en skriftlig varning.

Sigillets trivselregler uppmanar er boende att visa hänsyn till varandra. För att skapa trivsel och trygghet i sitt boende är det viktigt med god grannsämja. Många problem löser sig oftast enklast genom en bra kommunikation då den andra parten kanske är ovetande om att den stör sina grannar.

Securitas når ni på: 010-470 53 00.

Har ni några frågor eller funderingar kring trygghetsjouren eller frågor som rör andra saker i boendet är ni alltid hjärtligt välkomna att kontakta oss per mejl: info@sigillet-fastighet.se alternativt per telefon: 031-10 54 80.

Sigillet Fastighets AB, Kaserntorget 7, 411 18 Göteborg. Tel 031-10 54 80. E-post info@sigillet-fastighet.secookies