Vi hälsar Peter välkommen till oss på Sigillet!

Peter Hogart kommer till Sigillet från Ernst Rosén där han var ansvarig för bostadskunder under fyra års tid. Han kommer fungera som förvaltare och ansvara för Sigillets fastighetsbestånd på Hisingen och Kungälv.

Han valde att börja hos Sigillet för att bolaget erbjöd möjligheten att kunna jobba med helheten inom fastighetsförvaltning. ”På Ernst Rosén jobbade jag bara med bostäder och kundkontakter,” säger Peter. ”Möjligheten att kunna jobba med helheten i teknisk förvaltning och ansvar för budget och liknande lockade mig att börja på Sigillet.”

Så vad kommer Peter prioritera i sitt arbete med Sigillets kunder?

”Att erbjuda bra helhetslösningar som gynnar både oss på Sigillet och hyresgästerna i ett långsiktigt perspektiv. Jag tror man kommer känna av min erfarenhet på kundfokus väldigt tydligt. Tydlig kommunikation, lyhördhet och samarbetsvilja är vad jag vill att man känner i sina relationer med Sigillet i allmänhet – och mig i synnerhet.”

Peter är 30 år, bor i radhus i Tuve, har läst på Fastighetsakademin och utbildat sig till fastighetsförvaltare. När han inte koncentrerar sig på att ge Sigillets hyresgäster service i världsklass spelar han fotboll i division 5 som stabil och pålitlig mittback och umgås med sin fru och två barn.

Vi hälsar Peter välkommen till oss på Sigillet!

Sigillet Fastighets AB, Kaserntorget 7, 411 18 Göteborg. Tel 031-10 54 80. E-post info@sigillet-fastighet.secookies