Kundforum

Jag har tappat bort mina nycklar till lägenheten jag hyr, hur skall jag nu gå tillväga? 

av | I din lägenhet

Kontakta din fastighetsskötare för hjälp med ett låsbyte. Tänk på att om du har tappat bort en nyckel till lägenheten du hyr kommer du att bli debiterad kostnaden för låsbytet. Samma gäller om du inte återlämnat samtliga nycklar vid avflyttningsdagen.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Frågor:

Får jag måla i min lägenhet?

Ja, men kom ihåg att lägenheten skall kunna återställas till ursprungligt skick. Alltså om man byter färg eller typ av ytskikt så måste man kunna återställa det som det var när man flyttade in. Arbetet måste också vara gjort med fackmannamässig kvalitet. Ett bra tips...