Kundforum

Jag har tappat bort mina nycklar till lägenheten jag hyr, hur skall jag nu gå tillväga? 

av | I din lägenhet

Kontakta din fastighetsskötare för hjälp med ett låsbyte. Tänk på att om du har tappat bort en nyckel till lägenheten du hyr kommer du att bli debiterad kostnaden för låsbytet. Samma gäller om du inte återlämnat samtliga nycklar vid avflyttningsdagen.

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Frågor:

Får jag måla i min lägenhet?

Ja, men lägenheten skall kunna återställas till ursprungligt skick. Alltså om man byter färg eller typ av ytskikt så måste man kunna återställa det som det var när man flyttade in. Arbetet måste också vara gjort med fackmannamässig kvalitet. Ett bra tips kan vara att...

Får jag borra hål i väggen för att sätta upp en hylla?

Ja, absolut, dock är det viktigt att tänka på att det skall gå att återställa plugghål efteråt. Vid vitmålade väggar kan man enkelt med spackel och vit färg åtgärda ett hål. Vid tapet kan man göra ett snitt i tapeten och vika upp lite tapet innan man gör hålet. När...